Cauta:
in

Tchaikovsky Restaurant & Karaoke

Categorii: Restaurante rusesti, Restaurante sarbesti
Adresa: Nicolae Tonitza, nr. 13, Bucuresti, Unirii, Sector 4, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: 0751.21.88.88
Web: http://www.tchaikovsky.ro

Descriere

Ai fost mereu fascinat de palatul Kremlin din Moscova, de cele peste 300 de poduri din Sankt Petersburg sau in general de cultura ruseasca? Ti-ai dorit intotdeauna sa degusti unul din preparatele traditionale rusesti, precum Pelmeni, borsul rosu cu carne de porc sau vita si sfecla rosie sau ciorba de pui ruseasca? Stiai ca in centrul Bucurestiului exista un loc in care poti savura deliciloasele p
reparate rusesti intr-un mediu extrem de placut?

Situat pe strada Nicolae Tonitza, numarul 13, Restaurantul Tchaikovsky isi invita clientii intr-o lume noua, autentica si originala la fel ca si bucataria ruseasca. Alaturi de delicioasele preparate traditionale rusesti, in meniul restaurantului veti gasi o serie de bauturi, preum ceaiul rusesc sau celebra vodka ruseasca, ce vor aduce mai aproape de fermecatoarea Rusie.

Restaurantul Tchaikosky reprezinta pentru clientii sai usa catre o lume noua, o lume la fel de fermecatoare precum operele marelui compozitor rus, P.I. Tchaikovsky. „Lacul lebedelor", „Spargatorul de nuci", „Frumoasa adormita" sau „Romeo si Julieta" sunt doar o parte din operele celebrului compozitor rus si fac parte din seria celor mai apreciate arii muzicale din intreaga lume. Acum in Bucuresti, la restaurantul Tchaikovsky, aveti posibilitatea sa va bucurati de specificul rusesc in materie de preparate culinare si muzica in acelasi timp. Supele si ciorbele rusesti nu lipsesc din meniu. Asa cum nu lipsesc preparatele din peste care pot fi servite la orice moment al zilei si nu in ultimul rand celebrele clatite, care la randul lor se pot savura la mic dejun, pranz sau cina, ca fel principal sau ca desert.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii