Cauta:
in

Swiss Ecodent - Clinica Stomatologica Bucuresti

Categorii: Cabinete stomatologice (medicina dentara)
Adresa: Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 2A, Bucuresti, Floreasca, Sector 2
Telefon: 0219394
Web: http://swissecodent.ro/

Descriere

Dupa zeci de ani de practica in Germania si Elvetia, in 2011 am infiintat Clinica Swiss Ecodent in Bucuresti pentru a oferi romanilor servicii stomatologice „ca afara”.
Odata ce ai ajuns in Clinica Stomatologica Swiss Ecodent din Bucuresti, ne asiguram ca putem rezolva toate cele necesare intr-un singur loc. Astfel, dispunem de o echipa de medici stomatologi cu specializari diverse (protetica si implantologie dentara, ortodontie, parodontologie, estetica dentara etc), care pot analiza cazurile complexe si pot propune pacientilor un plan de tratament personalizat. De asemenea, daca ai nevoie, de exemplu, de o radiografie panoramica, nu trebuie decat sa urci un etaj.
Implementam viziunea elvetiana atat la nivelul coordonarii activitatii clinicii, cat si la nivelul calitatii si preciziei serviciilor stomatologice.
Ne recomanda cei 30 de ani de expertiza clinica internationala si investitia continua in educatie si tehnologie.
Te asteptam la Clinica de Stomatologie Swiss Ecodent din Bucuresti, sector 2, zona Floreasca, de Luni pana Vineri, intre orele 9:00-20:00.
Cand soliciti o programare in regim de urgenta la Clinica Stomatologica Swiss Ecodent, nu ezita sa optezi si pentru varianta de transport gratuit. Poti uita de problema parcarilor supra-aglomerate si de stresul conducerii sub influenta durerii si a anestezicelor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii