Cauta:
in

Swarovski

Categorii: Magazine bijuterii
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 021.361.13.84
Web: http://www.cellini.ro/produse/bijuterii/swarovski

Descriere

Swarovski este cea mai mare si mai cunoscuta companie producatoare de cristale din intreaga lume. De mai bine de 100 de ani compania de bijuterii Swarovski umple viata oamenilor de bucurie, fantezie si stil, aducand bunul gust si eleganta mai aproape de iubitorii de cristale si bijuterii.

Sodo Migliori Romania este importatorul oficial al marcii de bijuterii in Romania. Special pentru clientii nostri, in fiecare magazin de bijuterii si accesorii Swarovski veti putea beneficia de consiliere in alegerea produsului potrivit dorintelor dumneavoastra din partea consultantilor nostri.

Abilitatile artistice si de design ale companiei de bijuterii Swarovski sunt evidente in colectiile de bijuterii si accesorii, iar articolele pentru cadouri si colectionari sunt create la cele mai inalte standarde, din cristale fatetate de cea mai buna calitate. Designerii internationali au interpretat tendintele din design-ul contemporan in cristale, rezultand astfel o superba colectie de Accesorii din Cristal pentru Casa (Crystal Home Accesories).

Acesta este gama de produse pe care compania de bijuterii Swarovski o ofera clientilor sai din intreaga lume. Produsele cu cristale Swarovski reprezinta alegerea optima pentru cadouri business, indiferent daca sunt bijuiterii sau accesorii.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii