Cauta:
in

Sun Plaza

Categorii: Malluri
Adresa: Calea Vacaresti, nr. 391, Piata Sudului, Bucuresti, Berceni, Sector 4
Web: http://www.sun-plaza.ro/

Descriere

Sun Plaza este un proiect aflat in proprietatea S IMMO AG.

Deschis în Februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienților cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj și electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezențe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafață medie și mare, precum și magazine ale mărcilor internaționale), precum și o zonă de divertisment și petrecere a timpului liber. Toate aceste ingrediente sunt îmbinate în rețeta succesului Sun Plaza, centrul comercial dominant din partea de sud a Bucureștiului.
Dispusă pe trei etaje deasupra Centrului Comercial, clădirea de birouri Sun Offices oferă spații de birouri clasa A, cu o suprafață închiriabilă de peste 10.000 mp.

Despre S IMMO AG

S IMMO AG (Bloomberg: SPI.AV, Reuters: SIAG.VI) este listată la Bursa din Viena din anul 1987, fiind cea mai veche companie de investiții imobiliare din Austria. Compania este un investitor pe termen lung în proprietăți rezidențiale, birouri, hoteluri și spații comerciale în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Croația, Ungaria, România și Bulgaria.

https://www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center/

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii