Cauta:
in

StreetBeat Dance School

Categorii: Cursuri de dans
Adresa: Calea Vitan 23 C, demisol, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 0728.446.416
Web: http://www.streetdance.ro/

Descriere

Nu esti sigura daca dansul este si pentru tine? Sau nu stii care din stiluri ti se potriveste? Poate reusim sa te ajutam putin...

Despre street-dance:
Daca esti o persoana tanara, dinamica, cu multi prieteni, daca iti place sa nu stai locului la petreceri sau in club, sau, daca din contra - esti cel care sta jos la toate petrecerile, pentru ca te simti jenat de lipsa ta de ritmicitate - Cursurile de Street Dance sunt pentru tine! Streetdance-ul te ajuta sa te misti pe oricel fel de muzica prin felul in care vei invata sa asculti muzica si sa "asortezi" miscarile cu beat-urile.

Despre salsa:
Daca esti o persoana romantica, vesela si iti place sa evadezi din cotidian, inseamna ca Salsa este pentrut ine! Ceea ce este avantajos la salsa fata de dansul sportiv este ca nu depinzi de un singur partener. Asa cum este gandit cursul, partenerul se schimba - nu este constant. Poti dansa cu oricine din sala (de sex opus, cel mai indicat :P). Ceea ce este si mai tare, este ca exista cluburi de salsa in Bucuresti, unde poti exersa ce ai invatat la cursuri. Aceste cluburi sunt ocazia perfecta pentru a-ti dezvolta propriul stil si pentru a cunoaste intreaga comunitate de salsa din Romania. Va promitem ca o sa intalniti oameni cu care va veti petrece multe ore de aici incolo. Dar, atentie - salsa este un virus - odata ce ai intrat in lumea asta te vei indragosti de acest dans.

Dansul mirilor:
Aici este simplu. Probabil ca ai ajuns aici deorece urmeaza acel moment unic din viata ta! Cu siguranta vei avea cea mai frumoasa nunta! Pentru ca atmosfera sa fie completa, traditia cere "dansul mirilor". Fie ca veti dansa vals lent, vals vienez sau rock'n'roll momentul trebuie sa impresioneze. In functie de personalitatea si de dorintele dumneavoastra, instructorii nostri va vor recomanda cea mai buna varianta. Lectiile pentru dansul miresei sunt particulare, deci nu veri avea priviri atintite asupra voastra. Sala noastra va sta la dispozitie.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii