Cauta:
in

Steilmann

Categorii: Haine barbatesti
Adresa: Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Bucuresti, Pantelimon, Sector 2
Telefon: 031 432 1282

Descriere

Noul Magazin Steilmann din Mega Mall vă prezintă colecțiile de primăvară-vară 2015, colecții care vă oferă alternative ce răspund stilului propriu de viață. Linia Steilmann definește cu eleganță și rafinament, în acest sezon, imagini noi de vestimentație care răspund stilului dinamic și actual integrat în viața cotidiană. Calitatea naturală a materialelor din care este realizată noua colecţie respectă cele mai sofisticate cerinţe ale clienţilor.

Prin Steilmann- Fashion 4 Life experimentați universul brandurilor STEILMANN & STONES. 2 mărci de top, 2 colecţii cu stiluri diferite, totul într-un singur magazin. Aici este reunită o lume întreagă a stilului – de la basic la glamour, de la casual până la high fashion.

Steilmann – sportiv, lejer şi relaxat.
Steilmann combina moda și stilul de viață într-un look unic și încrezător. Funcționalitatea sportivă, materialele inovative și sensibilitatea feminină creează o colecţie care transformă fiecare zi într-o sărbatoare.

Stones – optimist, cool & şi degajat

Stones reprezintă un menswear modern cu tuseu sportiv şi eleganţă lejeră reunite într-un look urban. Modă pentru bărbatul modern, care iubește viața, emană încredere şi de o lejeritate naturală.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii