Cauta:
in

Steffi Fashion Salon

Categorii: Solar, Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Masaj
Adresa: Strada Baba Novac nr. 9, etaj 1, intrarea prin spate pe partea stanga; punct de reper : langa Restaurantul Rucar, Bucuresti, Titan, Sector 3
Telefon: 0732.257.276 sau 0768.895.168
Web: http://www.fashionsalon.ro/

Descriere

Cum arata o zi perfecta in viziunea unei femei moderne? Ei bine, specialistii spun in felul urmator: mergi la coafor, la cosmetica, faci impachetari cu ciocolata, tratamente pentru slabire, drenare si remodelare, corporala, masaj anticelulitic, vacuum si chiar sedinte in tunelul cu infrarosii.

Pentru ca terapia de rasfat sa fie completa, faci si o vizita la un solar vertical, pentru a conferi pielii tale o tenta de bronz caraibian. Acest vis poate deveni realitate pentru femeile ocupate, deoarece specialistii de la "Steffi Fashion Salon" stiu sa realizeze in timp record, intr-un mod aproape magic, o cura de infrumusetare, adaptand tratamentele si tehnicile wellness la cerintele si solicitarile clientelor.

In plus, ambientul modern, atmosfera calda si prietenoasa, precum si personalul cu inalta calificare fac dintr-o simpla vizita la salon o adevarata bucurie a vietii, pe care ar trebui sa si-o permita orice femeie.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii