Cauta:
in

Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. dr. Obregia

Categorii: Spitale
Adresa: Sos. Berceni nr. 10, Bucuresti, Berceni, Sector 4
Telefon: 334.42.66/ 334.51.75/ 334.70.65/ 334.49.73/ 334.49.93
Fax: 021. 334.71.64
Web: http://www.spital-obregia.ro/

Descriere

Inaugurat in anul 1923 in Bucuresti, ca un spital de nivel european si cel mai mare din Romania, Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" impune continuu in Romania, de aproape un secol progresul medical, stiintific si universitar in psihiatrie. De aceea, spitalul reprezinta astazi o unitate de referinta in domeniu, care aliniaza psihiatria romaneasca la standardele moderne europene si internationale.

Serviciile de sanatate publica - pentru adulti, copii, adolescenti si varstnici - sunt asigurate de clinici si sectii de psihiatrie si sanatate mintala, de compartimente de psihiatrie comunitara, reintegrare psiho-sociala, psihoterapie, alcoologie, tulburari cognitive, de cabinete specializate pentru servicii medico-chirurgicale si expertiza, camera de garda si laboratoare de analiza etc.

Fiind un spital public profilat pe psihiatrie, desfasoara invatamantul universitar si postuniversitar de stat de psihiatrie in cadrul celor 4 Catedre specializate din Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, iar prin Compartimentele de cercetare promoveaza competitiv psihiatria romaneasca si imaginea Spitalului la nivel international.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii