Cauta:
in

Societatea civila de avocati" Paul Florea & Asociatii"

Categorii: Cabinete de avocatura
Adresa: Bd. Regina Elisabeta nr.44, sc.A, parter, ap.3, Bucuresti, Sector 5, Centru, Sector 1
Telefon: 021-313.89.58 021-314.9506
Fax: 021-3149506
Web: http://www.onlinelawyer.ro/site/

Descriere

Informatii generale:
Societatea civila de avocati "Paul Florea & Asociatii" este infiintata de cei trei avocati parteneri fondatori, in baza Legii 51/1995 modificata si republicata, privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.
Societatea civila de avocati " Paul Florea & Asociatii" continua traditia Cabinetului Individual de Avocatura "Paul Florea" inregistrat in Baroul Bucuresti in anul 1997, de catre avocat Paul Florea.
Din echipa noastra fac parte atat avocati cu experienta indelungata, cat si avocati tineri bine pregatiti profesional ce pot acorda asistenta juridica in fata tuturor instantelor judecatoresti.
Obiectivul societatii noastre este de a oferi servicii juridice la cele mai inalte standarde, atat la nivel local, national si international.

Studii:
Domeniul de activitate al societatii noastre este vast reusind sa acoperim aproape toate domeniile de drept. Din echipa noastra de avocati fac parte atat avocati cu indelunga experienta profesionala, cat si avocati tineri seriosi, cu drept de a formula concluzii in fata tuturor instantelor judecatoresti din tara (Judecatorii, Tribunale, Curtii de apel, precum si Inalta Curte de Casatie si Justitie).

Servicii:
Drept administrativ si fiscal Drept civil Drept comercial Drept comunitar Drept international Dreptul familiei Dreptul muncii Executare silita Infiintari firme Protectia consumatorului

Alte servicii:
Societatea noastra colaboreaza cu specialisti din toate domeniile adiacente sferei juridice astfel incat o echipa completa de profesionisti va poate consilia competent.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii