Cauta:
in

Social Gym | primul club de fitness si aerobic non-profit din Romania

Categorii: Sali fitness
Adresa: Str. Logofat Tautu, nr. 66, sector 3, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 031.107.26.18
Web: http://www.socialgym.ro

Descriere

Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este primul club de fitness si aerobic non-profit din Romania. Social Gym este un concept nou in Romania, scopul proiectului fiind acela de a forma si dezvolta o comunitate a oamenilor activi, preocupati de sport si nutritie echilibrata, dar si de a promova un comportament responsabil al membrilor sai fata de comunitate.

Ceea ce deosebeste Social Gym de orice alt club de fitness si aerobic este grija si investitia in dezvoltarea persoanelor defavorizate pentru integrarea acestora pe piata muncii. Astfel, in cadrul clubului au fost angajate 14 persoane ce provin din grupuri defavorizate, respectiv femei care isi gasesc cu dificultate loc pe piata muncii si persoane de etnie roma.

Social Gym: locul in care poti dona timp

Pentru a incuraja implicarea activa in cauze sociale, clubul Social Gym ofera posibilitatea de a achita orele petrecute la Social Gym donand acelasi numar de ore la ONG-ul CRCA, pe diverse proiecte sociale.

In cele doua studiouri dedicate claselor de grup se pot practica Aerobic, Functional Fitness, Spinning, Dance, AeroCombat, 360 Pump, Bosu Cardio & Strength, Full Core Workout, Stretching, Mixed Plyometrics, Step Power Dance, Pilates si Yoga. Totodata, clubul sustine dezvoltarea personala si profesionala a membrilor comunitatii Social Gym, punand la dispozitie spatii pentru organizarea de evenimente dedicate temelor de nutritie, wellness si dezvoltare personala.

SERVICII FITNESS si AEROBIC

FITNESS
BODY & MIND | Yoga, Stretching, Pilates
CARDIO FITNESS | Aerodance, Aerobic 360, Step
STRENGTH FITNESS | Total Body Workout, Bosu, Core 360, Mixed plyometrics, Pump 360
SPINNING, KANGOO JUMPS

SERVICII WELLNESS

MASAJ | Facial, Relaxare, Detox, Terapeutic, Aromatherapy
COSMETICA CORPORALA | Presoterapie, Electrostimulare simpla, Electrostimulare in termocuvertura, Microdermoabraziune
CONSILIERE NUTRITIONALA
KINETOTERAPIE

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii