Cauta:
in

SiPro - Bibescu

Categorii: Mobila
Adresa: Str. Bibescu Voda 18, Bucuresti, Unirii, Sector 4, Centru
Telefon: 021.336.60.50
Fax: 021.336.60.30
Web: http://www.sipro.ro/

Descriere

SiPro este o companie tanara, a carei medie de varsta a celor peste 100 de angajati este de 30 de ani. Compania noastra proiecteaza si executa mobila pe gustul clientilor. SiPro inseamna simple products (produse simple), dar intre timp simplu a ramas numai numele, pentru ca SiPro executa cele mai complexe proiecte de mobilare.

Compania se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de prelucrare a PAL-ului si a MDF-ului: masini de taiat de inalta precizie, masini de aplicat folie cant ABS atat pe drept cat si pe curb, masini de pus balamale, centru de prelucrare comandat de calculator (CNC) si masini de infoliat MDF.

Dar cea mai importanta investitie facuta de SiPro pana acum este investitia in tineri. In domeniul mobilei la comanda unde trebuie satisfacuta orice dorinta, fantezie sau vis al clientului trebuie sa dai dovada de fantezie si inventivitate pentru a concepe si a executa mobila dorita de client. Tinerii au aceasta inventivitate si nu vin cu idei preconcepute despre cum trebuie sa arate si sa fie executate obiectele de mobilier. Colectivul nostru este alcatuit din tineri ingineri, arhitecti si muncitori harnici.

Provocati-ne!

Pareri (1)

  • Andreea Radu / Luni, 28 Februarie 2011, ora 12:36

    Mi-am facut bucataria la SiPro si nu sunt deloc multumita. Mi se pare ca am dat foarte multi bani pe ceea ce a iesit intr-un final. La comanda nu iti spun o multime de detalii importante, cum ar fi de ex: baza exterioara a corpurilor suspendate este de culoare alba indiferent de culoarea pe care o alegi tu la pal, cadrul geamului de la vitrina este incadrat in metal(chiar daca tu poate ai vrut sa fie cadrul de lemn)etc. Ei nu inteleg conceptul de mobila la comanda, in sensul ca nu poti sa iti faci corpurile pe masurile pe care ti le-ai dorit tu. Ei au corpuri standard, si daca vrei sa depasesti de ex. inaltimea unui corp cu vreo 5 cm ca sa ajunga in tavan, ei zic ca pot sa faca o exceptie dar trebuie sa platesti in plus 30% din valoarea totala a comenzii. Produsele sunt de proasta calitata, au incaput sa mi se lase usile corpurilor, montajul e prost cu zgarieturi si julituri. Pentru ceea ce ofera sunt foarte scumpi, iti livreaza foarte greu comanda, gen 1 luna, deci nu va recomand aceasta firma.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii