Cauta:
in

Siam Thai

Categorii: Restaurante tailandeze
Adresa: Str. Amiral Vasile Urseanu, nr. 1, Bucuresti, Romana, Dorobanti, Sector 1
Telefon: 021 210 94 35, 0732 388 146
Web: http://www.siamthairestaurant.ro/

Descriere

Ingredientele reprezinta punctul principal in crearea unei mancari sanatoase. Ierburile, radacinile, legumele, fructele, produsele care cuprind cat mai putina grasime, uleiurile vegetale, sosurile de soia, sosurile marine sunt acele ingrediente ideale pentru a fi utilizate in bucatarie.
Thailandezii sunt cei care au gasit inca din cele mai vechi timpuri utilitatea acestora. Nu degeaba ierburile aromate sunt folosite si in tratamente de frumusete, aromoterapii sau masaje corporale, lavanda face bine pacientilor cu probleme psihologice, ceapa ne scapa de raceala si previne problemele inimii, piperul ajuta sistemul digestiv distrugand bacteriile, telina face bine la bronhii si multe alte beneficii ne pot fi aduse de catre acestea.

Ideea de a deschide un restaurant – cu adevarat thailandez – in Romania, ne-a venit in momentul in care majoritatea populatiei a inceput sa acorde mai multa atentie propriei sanatati si modului de alimentatie.

Proprietarii lui SIAM THAI RESTAURANT, avand o bogata si îndelungata experienta în ceea ce înseamna Amazing Thailand & Exciting Thai Food, traita intens in mijlocul comunitatii thailandeze, au hotarat ca pentru a se prezenta corect în multitudinea de aparitii gastro din Romania si a respecta în totalitate exigenta prepararii savuroaselor meniuri thailandeze sa faca o selectie de bucatari thailandezi chiar la Bangkok.

Asadar, va invitam la SIAM THAI RESTAURANT, singura locatie original thailandeza din Romania, sa explorati savoarea bucatariei thailandeze, ale carei preparate sunt pregatite pe loc, la comanda, iar majoritatea covarsitoare a ingredientelor sunt importate direct de la sursa.

Veti fi surprinsi atat de decorul si muzica original thailandeza, cat si de meniul preparat de cei doi bucatari thailandezi ai nostri, Khun Phuthanet si Khun Pakjira, absolventi ai renumitei scoli de gastronomie din Chiang Mai, meniu ce il puteti comanda chiar si in limba Thai.

Dupa vizita la noi, suntem convinsi ca veti fi de acord cu faptul ca cea mai gustoasa mancare thailandeza nu poate fi gatita decat de maestrii bucatari thailandezi.

Organizam petreceri private si corporate, mese festive si de afaceri.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii