Cauta:
in

Serviciul judetean de ambulanta BISTRITA

Categorii: Spitale
Adresa: Str. Ghinzii, Nr. 26A, Bistrita
Telefon: 0263.217.250, 0263.217.055

Descriere

Servicii medicale
Serviciul de Ambulanta este o unitate sanitara strategica cu personalitate juridica, avand ca specific lucrul in regim de asteptare 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.
Serviciul de Ambulanta asigura asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca atat la locul solicitarii cat si pe durata transportului pacientilor (bolnavilor, accidentatilor, gravidelor) catre spital.
Pe langa aceasta Serviciul de Ambulanta asigura atat asistenta medicala ambulatorie la locul solicitarii precum si transporturi nemedicalizate. Transportul medicamentelor, produselor biologice (sange si organe) si al personalului medico-sanitar se face in program continuu, asigurandu-se necesarul de asistenta medicala de urgenta in orasul Bistrita, iar daca este cazul si in afara acestuia, 24 de ore din 24. Serviciul de Ambulanta raspunde solicitarilor telefonice venite atat din partea populatiei cat si a altor unitati medicale. Fiind principalul segment al asistentei medicale si transportului pentru urgentele majore in etapa prespital, SAM este implicata si in asistenta medicala preventiva a marilor aglomerari umane cum ar fi activitatile sportive, culturale, social politice, greva foamei, asigurand asistenta medicala si transportul pentru urgentele individuale, colective si de masa in cazul catastrofelor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii