Cauta:
in

Secret Beauty Salon

Categorii: Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie
Adresa: Str. Panselelor nr. 10, bl. 135, sc. 1, apt. 1, Bucuresti, Berceni, Sector 4
Telefon: 0770.936.198
Web: http://www.secret-beautysalon.ro

Descriere

Secret Beauty Salon – pentru ca frumusetea ta sa se vada, pentru ca frumusetea ta sa poata fi mereu admirata!

Un concept chic unde cuvintele definitorii sunt eleganta, calitate si profesionalism.

Un spatiu cald, un spatiu primitor, un spatiu facut special pentru tine. Am conceptut un loc special, un cadru intim pentru a ne adresa fiecarei cliente intr-un mod personal.

Fiecare femeie este diferita si trebuie tratata ca atare. Stim ca va place sa fiti rasfatate si ne-am creat din acest lucru un obiectiv: sa va rasfatam si sa va facem sa va simtiti excelent in corpul vostru, sa va mandriti de frumusetea pe care noi, doar o evidentiem.

Secret Beauty Salon a fost conceput pentru a aduce un aport calitativ serviciilor de infrumusetare de pe piata romaneasca. Punem la dispozitie o gama variata de servicii pentru o gama variata de necesitati.
Oferim solutii personalizate de cea mai inalta calitate bazandu-ne pe materiale premium si tehnologie de ultima generatie. Doar cu ce-i mai bun putem sa va asiguram rezultatele extraordinare pe care vi le doriti.

Serviciile noastre de infrumusetare sunt variate si in continua extindere in functie de cerintele clientelor noastre, mai exact in functie de ceea ce doriti dumneavoastra doamnelor si domnisoarelor ; dintre serviciile noastre enumeram: coafura, manichiura, pedichiura, unghii false, unghii tehnice acryl, solar, iar in curand : tratamente corporale.

Noi credem in frumusetea fiecarei femei, intr-o frumusete incontestabila ce trebuie conservata pentru a fi mereu evidentiata.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii