Cauta:
in

Scoala de Soferi Rotax

Categorii: Scoli de soferi
Adresa: Strada Vasile Boeerescu nr.1, Ploiesti, Rudului, Mihai Eminescu, Ana Ipatescu
Telefon: 0244595176 ; 0722626632

Descriere

Scoala de soferi Rotax, pe langa 4 instructorii angajati cu contract de munca, mai are contracte de colaborare cu 5 instructori atestati-autorizati, pentru a asigura pregatirea practica a elevilor inscrisi la scoala.

Pregatirea teoretica este asigurata de catre un profesor de legislatie, precum si de catre un medic care preda masurile de prim-ajutor in caz de accidente.

Scoala de soferi Rotax este autorizata A.R.R. Pentru a-si putea desfasura activitatea de instruire teoretica si practica orice scoala de soferi trebuie sa fie autorizata de catre Autoritatea Româna Rutiera. O scoala este autorizata numai daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
o De onorabilitate
o De capacitate financiara si de baza materiala
o De capacitate profesionala

Profesorii de legislatie rutiera si instructorii de conducere auto din scolile particulare isi pot desfasura activitatea numai daca sunt autorizati in acest sens de Ministerul Transporturilor, prin aceeasi Autoritate Româna Rutiera - A.R.R. - in urma obtinerii unui atestat.

In cadrul scolii de soferi Rotax procesul de pregatire teoretica si practica se desfasoara conform regulamentului de organizare si functionare a scolii si a programei scolare aprobata, in conformitate cu prevederile legale actualizate pe 2oo7.

Scoala de soferi ROTAX, pentru rezultatele obtinute de-a lungul anilor, a fost apreciata de catre Inspectoratul Judetean de Politie Prahova ca fiind una dintre scolile cu cea mai buna promovabilitate.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii