Cauta:
in

Scoala de Dans Joie de Vivre

Categorii: Cursuri de dans
Adresa: Str. Delea Veche 16-18, parter, Sector 2 Bd. Alexandru Ioan Cuza 39, Sector 1, Bucuresti, Sector 2
Telefon: 0726.378.713
Web: http://www.jdvdance.ro

Descriere

Simte bucuria de a trai prin dansul care ti se potriveste!

Fie ca te fascineaza energia si vitalitatea stilurilor latino, eleganta dansurilor de societate, exotismul ritmurilor orientale sau traditia dansurilor populare la scoala de dans Joie de Vivre vei gasi sali de dans elegante, instructori plini de energie si o mare varietate de cursuri de dans din care sa poti alege.

CURSURI DE DANS PENTRU ADULTI

Daca nu ai participat niciodata la cursuri de dans sau inca nu stii sigur care este stilul care ti se potriveste cel mai bine, cursurile de dans latino si de societate sunt ideale pentru a-ti incepe aventura in lumea dansului. In grupe de cel mult 12 persoane, de la ritmurile tropicale de salsa la elegantul vals vienez, de la tango-ul pasional la rock’n roll-ul jucaus, vei avea ocazia sa experimentezi si sa te familiarizezi cu o multime de stiluri.

Iar daca doresti sa incerci ceva diferit, atunci cursurile de dans popular sau cursurile de dans oriental sunt alegerea potrivita pentru tine. La cursurile de dans oriental inveti sa iti pui in valoare feminitatea, sa iti coordonezi miscarile si, in acelasi timp iti imbunatatesti conditia fizica si iti tonifiezi musculature, pe cand la cursurile de dans popular ne-am propus sa te invatam cele mai raspandite dansuri populare romanesti, care sa te pregateasca de petrecerile la care veti participa.

Stiluri de dans care se pot invata la cursurile de dans pentru adulti:

- Dansuri latino si de societate: vals vienez, salsa, tango, rock’n roll, cha cha, vals lent, bachata, samba, rumba, quick step
- Dans popular: hora, brasoveanca, sarba, sarba in doi, mintita, invartita ardeleneasca, batuta moldoveneasca
- Dans oriental

CURSURI DE DANS PENTRU COPII

La cursurile de dans sportiv pentru copii insuflam celor mici pasiunea pentru dans, ajutandu-i sa descopere energicele ritmuri latino-americane si elegantele stiluri standard. Grupele de dans au in componenta un numar de maxim 14 copii, fiind structurate pe categorii de varsta (4-6 ani, 6-12 ani) si nivel de pregatire (incepatori, avansati si performanta). Instructorii nostri au o experienta de peste 10 ani in lumea dansului, cu performante deosebite la competitiile de dans sportiv (2 titluri de Campioni Nationali de Dans Sportiv, reprezentanti ai Romaniei la Campionatele Mondiale de Dansuri Latino si 10 Dansuri)

Stiluri de dans predate:

- Dansuri latino: samba, rumba, cha cha, paso doble, jive
- Dansuri standard: vals vienez, vals lent, quick step, tango, slow fox
- Dans modern

CURSURI DE DANS PENTRU NUNTA

Pentru ca primul vostru dans sa fie una dintre cele mai frumoase amintiri de la nunta, impreuna vom concepe un dans al mirilor care sa reflecte din plin personalitatea voastra. Fie ca alegeti un elegant vals vienez, un tango pasional sau un mix plin de energie pe melodiile voastre preferate, coregrafii nostri va vor indruma pas cu pas pentru a crea dansul nuntii voastre.

DANSATORI PROFESIONISTI PENTRU EVENIMENTE

Condimenteaza atmosfera evenimentului la care participi! Perechile de dansatori profesionisti Joie de Vivre vor oferi invitatilor spectacole electrizante, pline de energie care vor impresiona audienta si vor anima atmosfera evenimentului tau.

Spectacole oferite de dansatorii profesionisti Joie de Vivre:

- Spectacol LATINO: demonstratii de samba, rumba, cha cha, paso doble si jive
- Spectacol STANDARD: demonstratii de vals vienez, vals lent, tango, quick step
- Spectacol TANGO ARGENTINIAN
- Spectacol FLAMENCO
- Spectacol DANS POPULAR
- Spectacol DANS ORIENTAL

Acceseaza www.jdvdance.ro, alege cursul care ti se potriveste si incepe si tu o aventura in pasi de dans!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii