Cauta:
in

SC MURAT TURISM SRL

Categorii: Agentii de turism
Adresa: Strada Drumul Sarii, nr. 85 (acces prin curtea Casei de Casatorii Sector 6), Bucuresti, 13 Septembrie, Drumul Taberei, Sector 5, Sector 6
Telefon: +4 0318.241611ș +4 0723.623123
Fax: +4 0318.24.16.11
Web: http://www.muratturism.ro/oferte-turism/circuite-autocar

Descriere

Cu o experienta de peste 20 ani, Murat Turism va propune oferte de calatorie prin oferta noastra care cuprinde diverse Circuite autocar in destinatii turistice renumite si nu numai.
Va invitam sa va bucurati de o serie de sejururi catre taramuri de vis, Transport cu autocarul in cele mai bune conditii, mijoace de transport dotate cu toate utilitatile necesare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de siguranta si confort.
Murat Turism va sta la dispozitie cu oferte complete de vacanta, pe toata perioada anului si transport la cele mai bune preturi: vacante exotice, la mare sau la ocean, departe de stresul cotidian si orasele aglomerate, unde va puteti relaxa pe o plaja, la umbra unor palmieri dar si vacante la ski pentru sezonul rece, unde va veti putea bucura de sporturi de iarna.
Transportul dumneavoastra va fi asigurat cu autocarul sau avionul, ofertele fiind avantajoase pentru oricare dintre aceste modalitati de transport, prin intermediul agentiei noastre.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii