Cauta:
in

Salon belle femme Dorobanti

Categorii: Saloane cosmetica si frumusete
Adresa: Iancu de hunedoara 62, bl 12, ap. 3, sector 1, Bucuresti, Bucuresti, Floreasca, Dorobanti, Sector 1
Telefon: 0722274437 | 0742202574 | 0766639912
Web: http://www.bellefemmespa.ro

Descriere

Unul dintre cele mai fascinante visuri ale omului, inca din cele mai vechi timpuri pana astazi, este pastrarea tineretii si frumusetii.

La inceputul anilor 1920-1930, oamenii sunt preocupati mai mult de igiena, reapar baile si se construiesc case moderne cu sali de baie, femeile se machiaza, isi vopsesc parul si unghiile. Se dezvolta o adevarata industrie intai in America si apoi in Europa, cand piata este invadata de produse cosmetice si mai apoi de produse farmaceutice. Timp de sute de ani, ingrijirea fetei a jucat un rol important in ingrijirea generala a omului.

In secolul 21 invatam sa evaluam mai realist produse noi si tehnologii, redescoperim intelepciunea stramosilor nostri si invatam sa pretuim ce au de oferit alte culturi. Azi, putem culege si amesteca din tezaurul de optiuni: modern, traditional si din toata lumea.
Traim intr-o perioada in care cerintele si asteptarile sunt foarte mari.

Trebuie sa fim angajati buni, parteneri buni si parinti buni. Trebuie sa oferim constant rezultate si, in acelasi timp, sa parem fericiti si impliniti. Limbajul nostru dezvaluie cat de mult ne canalizam aceste cerinte prin expresiile fetei. Din momentul in care ne trezim trebuie sa infruntam lumea. La serviciu trebuie sa vorbim fata in fata, in fata faptelor, sa nu afisam o imagine incordata sau tensionata. La sfarsitul zilei trebuie sa aratam bine in fata familiei sau a prietenilor. In fata tuturor acestor provocari, muschii faciali obosesc si devin tensionati, iar expresia faciala atunci cand fata se odihneste poate deveni din ce in ce mai incordata.

Sfatul nostru este sa preintampini tot ce poate sa iti lase urme vizibile odata cu trecerea anilor, datorita stresului, poluarii, alimentatiei.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii