Cauta:
in

Sabatini Pizza

Categorii: Pizza
Adresa: Bv. Basarabia, Nr. 108, Bucuresti, Pantelimon, Titan, Sector 2, Sector 3
Telefon: 031.426.60.69 0737.148.520 0760.442.149
Web: http://www.sabatinipizza.ro/index.html

Descriere

Rafinamentul mancarurilor preparate, servirea impecabila si profesionalismul bucatarilor nostri a cucerit din ce in ce mai mult locuitorii Bucurestiului.

Pentru ca spatiul devenise neincapator pentru clientii nostri, am deschis o noua locatie pe B-dul Basarabia, nr. 108.

Sabatini Pizza impleteste traditia romaneasca cu stilul modern, calitatea produselor cu servirea impecabila, rezultand astfel o reteta unica.

In cele 2 locatii ale noastre din B-dul Basarabia, nr. 108 si Lacul Tei - Str. Teiul Doamnei, nr. 15, veti intalni o atmosfera calda, primitoare cu un personal pregatit care va va ajuta sa va destindeti cu preparatele si produsele noastre.

In cadrul locatiilor noastre, dorim sa va oferim savoarea unor intalniri placute si sa acompaniem bucuria comunicarii cu acorduri apetisante, gustative si artistice ale simturilor.

Calitatea produselor oferite, preturile minime practicate, servirea ireprosabila, meniul foarte variat cu specific international, pregatit de bucatarii nostri experimentati, ambianta placuta ne transforma in locul ideal pentru o pauza de relaxare.

Atmosfera calda si prietenoasa precum si servirea ireprosabila din cele doua locatii ale noastre, sunt garantia petrecerii unor momente de neuitat.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii