Cauta:
in

Round The World Travel

Categorii: Luna de miere
Adresa: Calea Floreasca nr. 167, Bucuresti, Floreasca, Sector 2, Sector 1
Telefon: 021 232.9098 ;
Fax: 021 232.1268
Web: http://www.myhoneymoon.ro/

Descriere

Round the World Travel (RTW) isi propune sa devina un important jucator pe piata serviciilor turistice de lux si activeaza pe urmatoarele nise:

- Turism personalizat de lux - www.rtw.ro prezinta o selectie de hoteluri de lux, moderne, excentrice sau clasice in destinatii variate astfel incat sa raspundem tuturor dorintelor. Scopul nostru este sa oferim vacante personalizate bazate pe o cercetare detaliata, astfel incat sa indeplinim toate cerintele si asteptarile dumneavoastra. De asemenea, oferim posibilitatea de a planifica si organiza tururi personalizate in jurul lumii.

- Pachete de luna de miere - www.myhoneymoon.ro prezinta o serie de idei pentru petrecerea acestei vacante unice, idei ce pot fi luate intocmai, pot servi ca inspiratie si pot fi personalizabile in acelasi timp. Acest segment este completat de un alt serviciu: www.myproposal.ro ce aduce in atentia celor pregatiti a adresa marea intrebare cateva propuneri inedite de destinatii si locuri potrivite acestui eveniment.

- Turism de aventura - www.myadventure.ro promoveaza excursii de aventura diverse, mai mult sau mai putin iesite din comun in destinatii pe intreg globul astfel incat sa oferim clientilor nostri experiente memorabile.

- Excursii cu yahtul - www.yachtcharters.ro ofera o baza de date cu yahturi cu sau fara echipaj de bord in destinatii pe mare sau ocean. Expertii RTW vor asista fiecare client in alegerea yahtului potrivit.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii