Cauta:
in

Restaurant Yin-Yang China Express

Categorii: Restaurante chinezesti
Adresa: Strada Putul lui Zamfir nr. 38, aproape de Piata Dorobantilor, Bucuresti, Floreasca, Sector 1
Telefon: 0723 310 903/ 0212.314.132
Web: http://www.yinyangrestaurant.ro/

Descriere

Restaurantul chinezesc China Express YIN-YANG este membru al U.I.S, si este primul restaurant dintr-o serie de restaurante pe care U.I.S le va deschide in Bucuresti.

Este primul restaurant cu servire ON-LINE si primul care are catalog de prezentare a produselor sale.

Restaurantul China Express YIN-YANG are ca profil prepararea si comercializarea preparatelor chinezesti, in regim "Home delivery" si "Take-away", dar poate servi clientii sai, in limita locurilor disponibile, si la sediul sau.

Plata se face cash, in momentul in care clientul a intrat in posesia comenzii. Se pot incheia si contracte cu firme, plata facandu-se prin banca, la preturi negociabile.

Restaurantul nostru poate oferi si servicii de tip "Catering" clientilor care doresc sa serveasca preparatele noastre in cadrul unei receptii, aniversari sau alte ocazii speciale, la preturi negociabile, fara concurenta. Pentru acest tip de comenzi, clientii sunt rugati sa ne comunice comenzile cu minimum 3 zile inainte.

Clientii au posibilitatea de a comanda, la alegere, fie unul din meniurile complete concepute de specialistii nostri, care speram sa intruneasca cele mai variate preferinte ale dvs., fie din bogata lista a preparatelor individuale.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii