Cauta:
in

Restaurant Kumar's Agra Palace (Pipera)

Categorii: Restaurante indiene
Adresa: Bulevardul Pipera, Bucuresti, Pipera
Telefon: 021.350.31.14, 0769.060.160
Web: http://www.agrapalace.ro

Descriere

Din orașul Agra, odinioară capitală a faimosului Imperiu Mogul, unde marmura albă a Taj Mahalului străjuiește malurile râului Yamuna printre flori de hibiscus și arcade măiestuoase, bucătarul șef Arun Kumar a adus pentru dumneavoastră esențialul: gustul misterios al Indiei.

Veți regăsi la Agra Palace savoarea acestei culturi milenare transformată în opere de artă gastronomică. Bun venit așadar cunoscătorilor, iubitori de arome subtile și atmosferă sofisticată!

Bun venit gurmanzilor, căutatori ai celor o mie de condimente din țara celor o mie de zei, pentru că ei vor gasi aici un gust care a umplut lumea! Bun venit iubitorilor de rețete pe bază de carne, pentru că ei vor gusta deliciile cuptorului de argila tandoori și se vor înfrupta din cele mai autentice rețete aduse de invaziile mogule în India cu sute de ani în urmă!

Bun venit celor sobri si vegetarienilor, pentru că ei vor afla secretele stilului shakahari al bucătariei hinduse si vor fi încantați de gustul paradisiac al Indiei oceanice!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii