Cauta:
in

Restaurant Joseph by Joseph Hadad

Categorii: Restaurante internationale
Adresa: Str. Dr. Ion Cantacuzino, Nr. 8, Sector 1, Bucuresti, Bucuresti, Kiseleff, Sector 1
Telefon: 0753.999.333
Web: http://www.josephrestaurant.ro

Descriere

Joseph este acel loc special pe care l-ai asteptat si l-ai dorit in Bucuresti. Un restaurant care imbina cultul pentru gastronomia gourmet cu nevoia de a fi intr-un spatiu comfortabil, primitor si rafinat.

Chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai reputati chefs din Romania, recunoscut si la nivel international pentru talentul si inovatia in bucatarie, va asteapta zi de zi cu preparate unice si retete create de el, ce pot fi savurate doar aici.

La Joseph, imaginatia, grija pentru detalii si rigoarea in alegerea ingredientelor vor transforma fiecare experienta intr-un moment special, ca un ritual gastronomic personalizat pentru fiecare client in parte. Meniul, gandit de chef Hadad alaturi de echipa sa, arata creativitatea si experienta de peste 30 de ani. Universul Joseph inseamna o fuziune de gusturi, mixuri si texturi inedite, gata sa rasfete si cei mai pretentiosi gurmanzi.

In 2015, la aproape 3 ani de la deschidere, restaurantul nostru primeste prima recunoastere internationala - Golden Quality Award - in cadrul International Quality Convention, organizat la Paris.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii