Cauta:
in

Restaurant Hanul Haiducilor

Categorii: Restaurante internationale
Adresa: Calea Vacaresti (in incinta Strandului Vacaresti, Parcul Tineretului), Bucuresti, Tineretului, Vitan, Sector 4, Sector 3

Descriere

Specificul restaurantului Hanul Haiducilor este bucataria traditionala dar nu numai, clinetul putandu-si astampara foamea alegand dintr-o bogata varietate de bucate.

Complexul in care isi desfasoara activitatea Hanul Haiducilor dispune de o baza completa de agrement, astfel incat clientul poate veni la o recreere sportiva in mijlocul naturii, dispunand de terenuri sportive multifunctionale, bazine de inot si de multa liniste.

In incinta complexului se poate exista 3 terase in capacitate de aproximativ 120 persoane, si restaurantul propriu zis cu doua saloane avand capacitate de 250 persoane.

Ambientul si atmosfera din cadrul restaurantului Hanul Haiducilor da o nota de eleganta si liniste astfel incat clientii nostri sa poata beneficia de atentia si respectul maxim din partea personalului de deservire.

Restaurant Hanul Haiducilor este un loc ideal pentru servirea pranzului sau petrecerea unei cine romantice la lumina lumanarii. Spatiul disponibil este ideal intalnirilor de afaceri si sedintelor de grup.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii