Cauta:
in

Restaurant Hanul Drumetului

Categorii: Restaurante romanesti, Restaurante nunti
Adresa: Strada 1 Mai (fost Compozitorilor), Bucuresti, sector 6, Romania, Bucuresti, Tudor Vladimirescu, Ghencea, Drumul Taberei, Sector 6
Telefon: +4 021.413.34.30; +4 072.255.50.83
Web: http://www.hanuldrumetului.ro/

Descriere

Restaurant Hanul Drumețului, a luat ființă din dragostea pentru arta culinară românească. Toate produsele din meniul nostru sunt preparate din produsele proaspăt culese din propria noastră fermă Ferma Drumetul din judetul Giurgiu.

Cu un look nou, Hanul Drumetului vă aduce un plus de stil și eleganță. Salonul este dotat cu un bar unicat iar capacitatea sa a fost marită..

Restaurantul “Hanul Drumetului” cu o atmosfera plăcută și un serviciu agreabil, vă așteaptă cu specialitati și preparate românesti , care din pacate au fost date uitarii de alte restaurante.

Cu structurile interioare din lemn de stejar, terasa oferă o senzatie de liniște, siguranță și bună primire care cu greu pot fi descrise în câteva cuvinte.

Pentru orice eveniment pe care doriți să-l sărbătoriți, restaurantul Hanul Drumetului vă stă la dispoziție cu inegalabile oferte pentru cele mai rafinate gusturi.

Deasemenea dorim să vă anunțăm și pe această cale disponibilitatea la orice fel de negociere.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii