Cauta:
in

Restaurant Grill & Bar Nargila

Categorii: Cluburi si Baruri, Restaurante marocane
Adresa: Str. Bibescu Voda, 1, sector 4, Bucuresti, Unirii, Sector 4, Centru, Sector 3
Telefon: 021.337.29.78, 0724.435.490
Web: http://www.nargila.ro

Descriere

Ne place sa calatorim si ne-am indragostit iremediabil de Maroc. De acolo, am adus ceaiul din menta proaspata, Shakshouka si cotletele de berbecut. Din Orientul Mijlociu ne-am inspirat cand am creat hummusul, in diferite variante, de la cel cu tahini, falafel, ciuperci pana la cel din carne de vita si miel si baklavaua, absolut delicioasa.

Conceptul nostru este inspirat din bucataria mediteraneana dar si din cea internationala, completat de autenticitatea design-ului impartit pe doua niveluri: la parter – zona de lounge si la etaj – zona de restaurant.

Nargila Grill & Bar a aparut in 2011 in Bucuresti, Piata Unirii, urmand ca in 2013 sa deschidem primul restaurant cu specific oriental din Sinaia, alaturi de cafeneaua You&Me la parterul hotelului Sinaia.

Narghileaua noastra este deja cunoscuta ca fiind una dintre cele mai savuroase, cu o multitudine de arome si variante de preparare de la cea cu struguri si menta, afine, piersici, pepene pana la cele cu whiskey sau rom. Daca ne treci pragul doar pentru un moment de relaxare, trebuie sa incerci cafeaua arabeasca, tare si aromata, ceaiul ca in Maroc, sau o inghititura de baklava insiropata, cu un gust fin de fistic

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii