Cauta:
in

Restaurant El Torito

Categorii: Restaurante mexicane
Adresa: Iancu Capitanu 30, BUCURESTI, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: 021.252.66.88, 0728.176.059
Web: http://www.eltorito.ro

Descriere

Din momentul in care pasesti la El Torito, ti se dezvaluie cu o sinceritate aproape copilareasca o lume fascinanta, colorata si plina de optimism al Mexicului.

El Torito este un restaurant mexican inconfundabil, liniile rustice si elementele de design foarte colorate, iti transmit un sentiment de legatura intre civilizatie si natura.

Peretii sunt o explozie de culori calde si vesele, decorati cu tablourile de un optimism pitoresc al faimosului pictor mexican, Diego Rivera si lampi in forma de soare.

Toate aceste elemente, la care se adauga sombreros, ritmurile incitante a muzicii mexicane si mirosul devastator de delicios al mancarurilor, fac din restaurantul El Torito un loc perfect pentru o iesire cu prietenii sau colegii de birou la un shot de tequila.

Meniul restaurantului este un adevarat carnaval de culori, arome, gusturi si texturi. Fiesta gastronomica poate incepe cu un platou de nachos cu salsa si guacamole pentru a intra in spiritul petrecerii, iar apoi va asiguram ca va fi foarte greu sa alegeti din varietatea de burritos, taquitos, fajitas si tacos sau din renumitele griluri mexicane.

Portiile sunt enorme, ca la mama lor acasa, asa ca flamand de la El Torito nu ai cum sa pleci.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii