Cauta:
in

Restaurant Christie`s

Categorii: Restaurante unguresti
Adresa: Str. Aaron Florian, Nr. 3A, Bucuresti, Centru, Sector 2
Telefon: 021 318 65 68
Web: http://www.christies-restaurant.ro

Descriere

Pe strada Aaron Florian timpul s-a oprit in loc parca intr-un instantaneu sepia, din perioada interbelica, la restaurant unguresc Christie`s! Vremurile vechi de stabilitate si tihna boiereasca din "Vechii Bucuresti" isi incearca inca patima dincolo de gardul de fier forjat al casei noastre.

S-ar putea ca unora sa li se para, intrand in restaurant unguresc Christie`s, totul putin demodat, putin desuet si melancolic precum casele batranilor bogati d'altadata. Dar, vesela fiind pictata, muzica ambientala de buna educatie, deservirea eleganta, intr-o lipsa de ostentatie demna de curtile aristocrate habsburge, preparatele de gastronomie autentic ungureasca (din toate punctele de vedere sfidatoare de crize) compuse de singurul bucatar budapestan din Bucuresti, va vor face sa va doriti a reveni la restaurant unguresc Christie`s.

Lampile Galle si lustrele de epoca vor amplifica in oglinzi fine, bucuria aniversarilor si sarbatorilor Dumneavoastra, iar terasa restaurant unguresc Christie`s, terasa etajata, ridicata in jurul batranului castan martor al tuturor meniurilor, va va apara deconectarea cu racoare si comfort.

Va asteptam la restaurant unguresc Christie`s, singurul restaurant cu adevarat unguresc din Bucuresti !

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii