Cauta:
in

Restaurant Cherie Saveurs de Russie

Categorii: Restaurante internationale, Hoteluri, Hoteluri business
Adresa: Str. Cornelia 26, BUCURESTI, Bucuresti, Sector 4
Telefon: 0724.262.626
Web: http://www.cherie-hotel.ro

Descriere

Pasionati de arta culinara, bucataria traditionala ruseasca, fine dining in stil frantuzesc si calitatea desavarsita, am creat un meniu cu bucate traditionale rusesti, culese din casele omului de rand si ale celor mai influente familii nobile ale St. Petersburgului, retete vechi de secole si preparate care nu lipsesc de pe nici o masa festiva a familiilor rusesti din zilele noastre.
In meniul Cherie Saveurs de Russie veti gasi de la Pelmeni – inima bucatariei si culturii rusesti, la salatele Olivier si Selyodka Pod Shuboy – despre care se spune ca: “nu vine Craciunul si Revelionul in casa omului” daca acestea nu sunt pe masa.

Doar la noi puteti savura unul dintre preparatele gourmet, servite in casele mari ale nobilimii din secolul al 19-lea – Beef Stroganoff, care a castigat premiul intai la concursul culinar, “L’Art Culinaire”, in 1891, unde a fost prezentat de catre Charles Brière, bucatarul Chef al uneia dintre cele mai bogate si puternice familii din Rusia, familia Stroganoff. Daca sunteti curiosi cu ce se delectau oamenii de rand din secolelor trecute in Rusia, va propunem sa va infruptati din gustul sarat – picant – acrisor al supei Solyanka.

Va invitam sa descoperiti meniul nostru intr-o atmosfera de o eleganta aristocratica.

Pareri (1)

  • Krystal / Luni, 2 Mai 2016, ora 00:47

    Oh my!That is very Santeria of them. Trilltaonaidy, a white lamb pulled off the scapegoat job, but I imagine that has too much Christological undertone for the modern jew.

    Oh my!That is very Santeria of them. Trilltaonaidy, a white lamb pulled off the scapegoat job, but I imagine that has too much Christological undertone for the modern jew.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii