Cauta:
in

Restaurant Casa Persia

Categorii:
Adresa: SOSEAUA COLENTINA, NR:378, SECTOR 2, langa benzinaria mol, etaj 1, Bucuresti, Colentina, Sector 2
Telefon: 0729.006.006 - 0788.845.854 - 0736.832.074
Web: http://www.casapersia.cabanova.com

Descriere

Unde sa afli mai multe despre o natie celebra in lume - persanii, daca nu intr-un loc care aduna traditiile poporului lui Darius- cuceritorul lumii, farmecul celor 1001 de nopti si ospitalitatea proverbiala a iranienilor? Restaurantul Casa Persia este raspunsul. Deschis cu intentia de a promova tot ceea ce inseamna cultura persana, mancarea specifica si obiceiurile, localul ne primeste cu supa si salata special - veche cutuma din podisul Iranului.

Restaurantul Casa Persia este neaparat o incursiune intr-o lume care imbina inovatia cu elementele definitorii ale Iranului antic (gastronomie, muzica, ceramica, covoare, literatura). Daca sunteti indragostit sau doar curios ce reprezinta bucataria orientala, “Persia” va fi o fila dintr-o poveste cu rotocoale de fum la narghilea, parfum de scortisoara, sofran, trandafir si de mirodenii rare. Acestea sunt aduse din tara de origine, asa ca va veti delecta cu bunataturi 100% originale.

Pentru o seara iraniana completa aveti acordurile orchestrei de muzica persana dar puteti opta si pentru piese internationale sau romanesti. (evolueaza de vineri si sambata, de la 20.00 la 22.00)Toate elementele de decor vin sa te introduca in cate un capitol de renume al artei persane: covoare autentice, statuiete si obiecte de ceramica pe care sunt infatisate si repovestite miturile din istoria legendara timpurie a Iranului.
In fiecare farfurie e cate un amestec nebanuit de ingrediente, fiecare cu povestea si importanta sa in definirea gustului bucatelor, iar preturile rezonabile iti induc o stare de huzur.

Restaurantul Casa Persia cu o capacitate de 75 locuri, situat in centrul orasului bucuresti (sos panduri , nr.71), este un restaurant unic in Bucuresti care va ofera preparate din bucataria persana,cu o ambianta intima, unde poti savura mancaruri traditionale persane la preturi fara concurenta. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din Persia locul ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, mese festivesi botezuri.

Restaurantul Casa Persia este si refugiul prietenilor petrecareti si al indragostitilor,

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii