Cauta:
in

Restaurant Casa Montefiore

Categorii: Restaurante internationale
Adresa: Strada Radu Voda numarul 28 A, Bucuresti, Sector 4, Sector 3
Telefon: 0728 302 431
Fax: 021 - 212 21 13

Descriere

Restaurantul Casa Montefiore din Bucuresti - restaurant cu specific israelian, cu terasa si autoservire - organizeaza evenimente private, aniversari. Se pot viziona meciuri.

Situat vis-a-vis de Camera de Comert, Casa Montefiore creeaza prin mobilier si meniu un loc primitor, intim si elegant, cu o bucatarie creativa si mancaruri cu personalitate.

Puteti manca bine si variat din cele mai reprezentative mancaruri israeliene, completate cu tot ce are mai delicios bucataria romaneasca si internationala. Retetelor traditionale li s-au adaugat inovatiile momentului. Sosurile, aromele exotice sunt specialitatea si mandria casei.

Casa Montefiore este un restaurant in care te duci pentru ca ti-e foame si ai pofta de-o mancare copioasa: de la berbecut cu orezuri pana la somon in pelerina, trecand prin salate de vinete, pita cu zatar sau ziwa cu ou, si terminandu-se in torturile casei.

Va puteti lasa vrajiti de miresmele bucatariei israeliene traditionale si sa savurati spacialitatile casei: Humus, Falafel, Lipii de casa calde direct din cuptorul special, o varietate mare de salatele speciale, specialitati gatite din carne de berbecut, vita si pui precum si fripturi fragede de pe gratarul cu carbuni.

Servirea este rapida, curata, prietenoasa si amabila (chelnerii fac recomandari). Preturile sunt modice, raportate la calitatea si cantitatea mancarurilor.

Casa Montefiore a introdus meniurile de tip business, de luni pana vineri intre 12:00 si 16:00. Click pentru detalii.

Pentru cei ce vor sa ia o masa rapida, de luni pana vineri intre orele 10:00-16:00, Casa Montefiore ofera serviciul de autoservire cu preparate romanesti proaspete si calde.

Restaurantul organizeaza in conditii deosebite receptii, cocktail-uri, banchete, nunti, aniversari si cine festive intr-un mediu rafinat (pana la 60 locuri).

Capacitate: 60 locuri + loc de dans, autoservire 20 locuri, terasa vara 110 locuri.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii