Cauta:
in

Pure Jatomi

Categorii: Sali fitness
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 768611136

Descriere

Pure Jatomi este cel mai mare lanț de săli de fitness din Europa de Est cu cluburi în România,cu planuri de a deschide altele în acest an. Alte 50 cluburi Jatomi sunt deschise în străinătate: Cehia, Polonia, Turcia, Indonezia, Malaezia.

Suntem focusati să implementăm cele mai noi tendințe și servicii în materie de fitness de aceea în cluburile nostre găsiți echipamente de ultima generație,antrenamente funcționale, diferite tipuri de clase, ca Jukary sau dansul Bokwa.

La Pure Jatomi găsiți cei mai experimentați și profesioniști antrenori,care sunt în același timp experți în nutritionism și stil de viață sănătos. Ei știu să vă facă să îndrăgiți antrenamentele și să vedeți rezultatele.

Fiind liderul în materie de fitness din Europa de Est, ne simțim responsabili de a face cunoscută importanța activitătii fizice pentru toate sferele vieții umane.

Nu ești obișnuit cu activitatea fizică, îți lipsește timpul, nu vezi rezultatele, ești nerăbdător, nu-ți plac exercițiile, este dificil să te forțezi și să faci un efort…

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii