Cauta:
in

Premial - Progresului

Categorii: Supermarketuri
Adresa: Str. Giurgiului nr.118 (vis-a-vis de Piata Progresul), Bucuresti, Berceni, Sector 5
Web: http://www.premial.ro/

Descriere

Reteaua de Supermarket-uri Premial isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

In tot ceea ce face, Premial pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita, in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

Infiintata in 2005, Premial a fost una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. In cei 3 ani de existenta pe piata de retail romaneasca, Premial a dezvoltat un lant de 4 supermarket-uri in Bucuresti, toate respectand linia impusa inca de la intrarea pe piata – calitate si servicii la cele mai inalte standarde sub garantia si semnul unei singure marci: Premial First Choice.

Procesul de modernizare al supermarket-urilor Premial urmeaza, de asemenea, focusul companiei pe produse proaspete precum si pe diversificarea gamei de produse si prin investitii continue in tehnologii performante. Premial continua dezvoltarea magazinelor sale pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai placuta clientilor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii