Cauta:
in

Poema - Complex Carrefour

Categorii: Haine dama
Adresa: Intersectia DN 65 B cu A1, Pitesti
Web: http://www.poema.ro/

Descriere

2003 este anul in care S.C. Fabio Comprod S.R.L. detinator al brandului Poema, isi incepe activitatea in domeniul confectiilor de dama. Cu o echipa de peste 100 de oameni, firma noastra lucreaza pentru a crea si dezvolta o linie cat mai diversa si stilata de tinute pentru femeia zilei de azi.

Produsele oferite de brandul nostru se adreseaza femeilor moderne, care vor sa isi puna in evidenta feminitatea. Fie ca acestea sunt in cautarea unui stil clasic sau a unei tinute mai extravagante sau chiar mai practice, in magazinele noastre vor gasi o garderoba ce se pliaza pe preferintele lor, punctand in fiecare detaliu, eleganta, stilul si calitatea specifice brandului Poema.

Pareri (2)

  • Cotescu Cristina / Joi, 8 Decembrie 2011, ora 13:03

    Imi plac produsele, chiar am cumarat de acolo; angajatele sunt dregute mai ales, nu stiu cum o cheama, e blonda, de fiecare data ma face sa cumpar ceva, stie sa imi arate exact ce mi se potriveste, vorbeste f. frumos si este serviabila

  • Ionescu Cristina / Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 10:51

    tot

    D Nu-mi place ca nu se fac marimi pana la 44 ar fi mult mai mare vanzarea deoarece sunt foarte multe modele care se incadreaza la persoane carora le place decenta.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii