Cauta:
in

Peek & Cloppenburg

Categorii: Haine dama, Haine barbatesti
Adresa: Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Bucuresti, Pantelimon, Sector 2
Telefon: 021.796.39.10; 021.796.39.44
Web: http://www.peek-cloppenburg.ro/ro/web_ro/

Descriere

Peek & Cloppenburg este de mai bine de 110 ani în topul industriei de modă, aducând mai aproape de noi catwalk-ul marilor prezentări. Cel mai nou magazin deschis în Mega Mall este cea mai mare reprezentanță Peek & Cloppenburg din România. Magazinul are o suprafață impresionantă de aproximativ 5.000 metri pătrați, desfășurată pe 2 niveluri, nivelul 1 și parter, în zona atrium sud, iar accesul în magazin se face de pe ambele niveluri.

Peek & Cloppenburg din Mega Mall găzduiește până la 500 de branduri, acoperind toate gamele de produse pentru bărbați, femei: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review și multe altele.

Din mixul de mărci bărbătești, la Peek & Cloppenburg din Mega Mall veți putea găsi Marc O’Polo, Tommy Hilfiger, Hugo Boos cu brandurile Boss Orange și Boss Black, MCNEAL, REVIEW, Polo Ralph Lauren, Armani Jeans, iar dintre brandurile pentru femei, Marc Cain, Marco O’Polo, Hugo Boss cu brandul Boss Black, Gerry Weber, S.Oliver, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger și Armani Jeans.

Personalul nostru completează sortimentul excelent de produse pus la dispoziția dumneavoastră, asigurând o experiență unică a cumpărăturilor atât pentru doamne cât și pentru domni.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii