Cauta:
in

Palatul National al Copiilor

Categorii: Cluburi sportive
Adresa: Blv. Tineretului nr. 8-10, Bucuresti, Tineretului, Sector 4
Telefon: 330.76.56; 330.08.38; 330.40.83
Fax: 021 330.73.82
Web: http://www.paco.ro

Descriere

Palatul National al Copiilor, este institutie de invatamant cu activitate extracurriculara subordonata direct Ministerului Educatiei Cercetarii si Tineretului. Desfasoara un parteneriat dinamic cu Primaria Sectorului 4.
Constituit ca Centru de excelenta prin organizarea unor manifestari de inalta tinuta atat pe plan intern cat si international, Palatul National al Copiilor este deschis copiilor si tinerilor din invatamantul preuniversitar. Caracterul activitatilor spre care se indreapta acestia este optional, vocational si nu in ultimul rand aptitudinal, conferindu-i, Palatului National al Copiilor statutul de unicat in Europa. Copiii vin la cursurile organizate aici din pasiune, rezultatele fiind extraordinare. Se remarca catedra de informatica, care an de an castiga cel putin o medalie la Olimpiada Internationala de Informatica (in Corea de Sud au obtinut doua medalii de aur Daniel Dumitran si Radu Berindeau).
In cadrul sau se desfasoara activitati cu continut stiintific, cultural artistic, umanitar, ecologic, moral-civic, tehnico-aplicativ, sportiv, turistic si recreati

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii