Cauta:
in

Overclass

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Impachetari, Ingrijire piele
Adresa: Calea Vitan, nr 17A, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 0314 051 814/ 0728.875.616
Web: http://www.overclass.ro/

Descriere

Cum a ajuns Overclass in Romania

Totul a plecat de la o experienta personala avuta in anul 2003 de d-na Elena Tiuca , managerul Centrului Overclass.

Fiind o femeie de afaceri foarte ocupata cu un regim alimentar dezechilibrat si nevand timp sa mearga frecvent la sala de fitness a incercat sa rezolve problema siluetei facand cateva tratamente la diverse centre de infrumusetare din Bucuresti, cu care a consumat timp si fonduri substantiale cu rezultate minime.

Deorece domeniul esteticii reprezenta un domeniu de interes, d-na Tiuca a studiat piata internationala de profil, prospectand expozitiile si targurile. Asa a descoperit firma italiana Overclass si s-a convins pe propria piele ca este intr-adevar liderul european in tratamentele profesionale de slabit.

A fost impresionata de cei 17 ani experienta , de tehnologia de varf utilizata, de raspandirea europeana a brandului si de numeroasele cazuri rezolvate ( peste 500.000).

Astfel incat a hotarat sa aduca in Romania pe cei mai buni in domeniu. Primul centru profesional de slabire si infrumuasetare Overclass a fost inaugurat pe 18 iulie 2007 in Bucuresti, intr-o locatie moderna cu un spatiu de 350 mp, avand 18 cabinete de tratament dotate cu aparatura ultramoderna si confort de lux.

Deschiderea centrului a fost facuta de doamna Dana Savuica in prezenta staff-ului italian .

OVERCLASS ROMANIA este unic distribuitor pentru Europa de Est a echipamentelor si produselor cosmetice profesionale marca OVERCLASS !

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii