Cauta:
in

OTMASSAGE

Categorii: Cabinete fizioterapie
Adresa: Bd. Alexandru Obregia nr 7 sector 4, Bucuresti, Berceni, Sector 4
Telefon: 0723920531
Web: http://www.facebook.com/OTMASSAGE/

Descriere

RECUPERARE FIZICA sector 4

Oamenii au din ce in ce mai multa nevoie de sanatate, asa ca am decis sa gasesc un loc linistit unde sa pot lucra. Sunt Oana, terapeut calificat in Ro si specializat in strainatate. Experienta si implicare.
Efectuez masaj terapeutic, terapie ortopedica, manevre blande de recuperare medicala, exercitii, yoga pentru adulti si copii, electroterapie si impachetari. Fiecare pacient este tratat individual si DOAR natural. O sedinta inseamna evaluarea INTREGULUI corp si terapie! Boli tratate bine si chiar exceptional: hernie de disc, coxartroza, spondiloza, cifoza, scolioza, dureri de spate, gonartroza, reumatice si...pana la cancer, care nu a mai recidivat.
Sedintele sunt in cabinet sau la domiciliul dvs.
Preturile sunt accesibile atat pentru salariati, cat si pentru pensionari si copii!
Va multumesc si va astept cu drag, la terapie fara durere! Va multumesc!
Contact: 0723920531.

Pareri (1)

  • Oana - TERAPEUTUL OTM / Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 09:24

    Acest cabinet nu mai este disponibil, se efectueaza sedinte DOAR la domiciliul pacientilor, recuperare fizica, nu fizioterapie. Oamenii au din ce in ce mai multa nevoie de sanatate. Sunt Oana, terapeut calificat in Ro si specializat in strainatate. Experienta si implicare. Efectuez terapie ortopedica, manevre blande de recuperare medicala, exercitii, yoga pentru adulti si copii, electroterapie si kinetoterapie. Fiecare pacient este tratat individual si DOAR natural. O sedinta inseamna evaluarea INTREGULUI corp si terapie! Boli tratate bine si chiar exceptional: hernie de disc, coxartroza, spondiloza, cifoza, scolioza, dureri de spate, gonartroza, reumatice si...pana la cancer, care nu a mai recidivat. Servicii la domiciliul dvs.! Servicii doar pentru doamne si familii! Preturile sunt accesibile atat pentru salariati, cat si pentru pensionari si copii! Va multumesc si va astept cu drag, la terapie fara durere! Va multumesc! Contact: 0723920531.

    *****

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii