Cauta:
in

Oro Toro

Categorii: Restaurante internationale
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1

Descriere

Ca orice poveste de succes, Oro Toro by OSHO a început din dorinţa noastră de a oferi o experienţă plină de savoare clienţilor care vin să ne cunoască.

Cum? Sub forma unui răsfăţ culinar accesibil tuturor gurmanzilor. De ce? Pentru că ne plac oamenii cu poftă de viaţă şi cu poftă de... mâncare!

Având experienţa, tradiţia şi aprecierea clienţilor câştigate cu OSHO, tot un brand de-al nostru, deja devenit celebru, ne-am decis că savoarea cărnii de vită de calitate nu trebuie să fie un lux, ci un deliciu accesibil tuturor iubitorilor de steak-uri şi burgeri, indiferent de venituri sau zonă. Fără discriminări! Din punctul nostru de vedere, oricine ar trebui să se bucure de asemenea bunătăţi.

Astfel a luat naştere Oro Toro, un lanţ de restaurante de succes cu preţuri rezonabile (dacă nu ne crezi, uită-te în meniu), prezent, în momentul de faţă, în toate zonele importante din Bucureşti: în Centrul Vechi, Cotroceni, Băneasa, Arena Naţională şi, curând, şi în alte zone ale Bucureştiului.

Spre mândria noastră, atât OSHO, cât şi Oro Toro sunt recunoscute drept cele mai bune steakhouse-uri din Bucureşti.

Reputaţia câştigată de OSHO şi Oro Toro în rândul publicului, însă, nu este deloc întâmplătoare. Ea se datorează calităţii superioare a cărnii de vită importată din ţări precum SUA, Irlanda, Noua Zeelandă, Uruguay, Italia sau Franţa, şi, în special, tăieturilor realizate de cei trei măcelari ai restaurantului OSHO Primăverii, formaţi în Germania şi Spania.

Ca atare, toate preparatele pe bază de carne de vită din meniurile restaurantelor OSHO şi Oro Toro sunt realizate cu carne maturată, porţionată şi preparată exclusive în-house, în cadrul măcelăriei noastre.

În ceea ce priveşte meniul Oro Toro, preferinţele clienţilor, exigenţa bucătarilor şi viziunea managementului au dus la crearea unei oferte bogate, creative şi echilibrate, ce curpinde: o mare varietate de burgeri, printre care şi faimosul Black Angus Beef, dar şi salate, sandwich-uri şi alte bunătăţi.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii