Cauta:
in

Origyn Fertility Center

Categorii: Cabinete obstetrica-ginecologie, Centre de fertilizare in vitro
Adresa: Strada Meseriașilor nr. 2, bl. 10, parter, Suceava
Telefon: 0756 379 565
Web: http://origyn.ro

Descriere

Proiectul Origyn a luat naştere la sfârşitul anului 2009, la Iaşi, din dorinţa asigurării unui suport de specialitate cuplurilor care nu pot avea copii. Origyn vine în întâmpinarea cererii tot mai mari de consiliere în terapia infertilităţii şi se adresează populaţiei din zona de Nord-Est a României. Săptămânal echipa noastră se deplasează şi la punctul de lucru de la Suceava pentru a oferi asistenţă medicală de specialitate în obstetrică-ginecologie şi reproducere umană asistată.
Intenţionăm să introducem conceptul terapiei unitare în infertilitate bazat pe faptul că infertilitatea necesită o abordare multidisciplinară. Laboratorul nostru de preparare a spermei asigură o prelucrare cât mai aproape de condiţiile ideale. Întregul proces se desfăşoară la temperatura controlată de 37° Celsius şi în condiţii de lumină redusă pentru reproducerea unui microclimat cât mai natural – element esenţial în biologia umană. Un loc, un tratament, o echipă, un rezultat – se doresc a fi elementele definitorii ale proiectului Origyn. Pentru cuplurile cu probleme în obţinerea unei sarcini poate fi prima opţiune în alegerea unei consilieri profesioniste şi asigurarea unei terapii particularizate care să identifice cauza şi să găsească soluţiile potrivite.
Echipa Origyn este o echipă profesionistă, tânără, dinamică, a cărei misiune este de a oferi servicii medicale de calitate cuplurilor cu problemă de fertilitate. Oferta noastră se bazează pe formularea unui diagnostic complet şi crearea unui tratament individualizat fiecărui cuplu. Reuşita terapeutică şi îndeplinirea dorinţei dumneavoastră sunt măsura reuşitei profesionale şi viitoarea noastră carte de vizită.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii