Cauta:
in

Nomasvello

Categorii: Saloane cosmetica si frumusete, Epilare definitiva
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 0721 755 214

Descriere

Centrul Nomasvello, situat la etajul -1 din Băneasa Shopping City, oferă doamnelor şi domnilor servicii de îngrijire corporală şi înfrumuseţare de cea mai bună calitate.

Personalul calificat, în permanentă colaborare cu medicii dermatologi şi echipamentele de înaltă tehnologie, non-invazivă, garantează rezultate eficiente şi de durată.

Nomasvello oferă o gamă largă de tratamente efectuate atât cu lumina intens pulsată cât şi cu lumina LED şi energia Galvanică: epilare definitivă, rejuvenare facială pentru înlăturarea ridurilor, liniilor de expresie, petelor solare şi acneei, anti-îmbătrânire, curăţare facială, hidratare facială, tratament pentru fermitate, tratament anticelulitic, tratament anti-foliculită.

Nomasvello promovează o tehnologie inovativă, care permite epilarea definitivă pe piele bronzată, în condiţii de maximă siguranţă şi eficientă.

Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania, ajungând în prezent la o reţea de peste 1.200 de centre în 15 ţări ca: Spania, Italia, Portugalia, Anglia, Elveţia, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, UŞA şi România. Brandul a intrat pe piaţa autohtonă în anul 2010.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii