Cauta:
in

Noblezza

Categorii: Saloane cosmetica si frumusete, Masaj, Epilare definitiva, Bronzare organica
Adresa: Str. Putul lui Zamfir, nr. 63, (zona Dorobanti-Floreasca), Bucuresti, Floreasca, Sector 1
Telefon: 0765 553 564 ; 0746 768 113 ; 0723 679 966
Web: http://www.noblezza.ro/

Descriere

Noblezza este primul “atelier de infrumusetare” din Bucuresti, dedicat rasfatarii tuturor simturilor.

Profesionistii din atelierul Noblezza nu sunt preocupati doar de ingrijirea aspectului exterior, ci doresc sa iti genereze starea de fullFEEL, adica optimismul, increderea si multumirea de sine de care ai nevoie pentru a face fata vietii agitate. Noblezza ofera o experienta unica, personalizata, menita sa desfate simturile cu ajutorul tehnicilor moderne, pentru a te simti cu adevarat implinita. Cromoterapia, meloterapia si aromoterapia vin in ajutorul tratamentelor oferite, reprezentand adevarati stimuli de relaxare.

Printre serviciile oferite se numara epilarea definitiva, ce foloseste cea mai noua metoda, neinvaziva pentru organismul uman, metoda SPL avansata celei cu Lumina Intens Pulsata, dar si servicii precum analiza corporala si faciala computerizata, microdermoabraziune, tratamente faciale cosmetic si anti-aging, masaj transdermic-dermocell, cavitatie-ultralipo, radiofrecventa, infrasauna uscata, presodrenaj limfatic, masaj roci vulcanice si bronzare organica.

Atelierul Noblezza are misiunea de a sprijini fenomenul de infrumusetare umana prin metode personalizate, unice si caracteristice fiecarui individ in parte si realizeaza acest lucru tratand fiecare persoana ca o entitate unica. Pune accentul pe personalizare si nu pe generalizare.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii