Cauta:
in

Mr. Bricolage - Vitan

Categorii: Bricolaj, Electrocasnice si echipamente
Adresa: Calea Vitan nr.112-114, ( la intersectia Calea Vitan cu Soseaua Mihai Bravu), Bucuresti, Dristor, Vitan, Sector 3
Telefon: 021.206.27.77
Fax: 021.206.27.78
Web: http://www.mrbricolage.ro/

Descriere

Mr. Bricolage, unul dintre primii jucatori pe piata de DIY din lume este singurul retailer prezent in Romania cu cea mai mare raspandire geografica, la dispozitia clientilor de pe 3 continente: Europa, Africa si America.

Mr. Bricolage are ca atuuri principale gama deosebit de variata de produse oferite, consilierea profesionista a clientilor si adaptarea structurii magazinelor la specificul zonei in care acestea sunt amplasate.


Alaturi de dumneavoastra in orice proiect de constructie, amenajare sau decorare, Mr.Bricolage este expertul pe care puteti conta. Intrucat amenajarea unei case este un adevarat tur de forta ce trebuie realizat profesionist pana in cel mai mic detaliu, Mr. Bricolage va pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru intampinanea celor mai diverse nevoi si gusturi.Oferta Mr.Bricolage include produse de feronerie, obiecte si accesorii sanitare pentru baie si bucatarie, instalatii sanitare si termice, decoratiuni interioare, vopsele, gresie si faianta, materiale de constructie, produse pentru amenajarea spatiilor de depozitare, unelte electrice si scule de mana, tamplarie de lemn pentru interior si exterior, produse de gradinarit, plante de interior si exterior, toate pentru ca dumneavoastra sa aveti de unde alege si sa fiti convinsi ca ati optat pentru cele mai bune solutii.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii