Cauta:
in

Mothercare

Categorii: Jucarii, Haine pentru copii
Adresa: Bulevardul Timisoara nr. 26, Bucuresti, Drumul Taberei, Militari, Sector 6
Telefon: 0040 21 317 4775
Fax: 0040 21 317 4703
Web: http://www.mothercare.com/

Descriere

Cu peste 700 de magazine in toata lumea, la Mothercare va asteptam sa descoperiti acest proces minunat, frustrant, hilar, serios, obositor, recompensator numit “a fi parinte”. Suntem aici pentru dumneavoastra pentru orice aveti nevoie incluzand ajutorul nepretuit si sfaturile ce vin cu o experienta de peste 40 de ani in furnizarea de produse atat pentru mamici si copii.

Brandul nostru a luat fiinta in Marea Britanie in ideea de a oferi parintilor si viitorilor parinti locul unde, la o singura oprire si achizitie vor gasi cea mai buna calitate si cele mai inovatoare produse pentru copiii lor.

Ajutorul pe care il aduce Mothercare este valorificarea nevoilor si asteptarilor parintilor in ceea ce ii priveste pe copiii lor, folosind produse ce reprezinta o sinergie a bunului design, a unei inalte calitati si a celui mai bun raport calitate-pret.

Mothercare intelege atat partile pozitive cat si cele negative ale procesului parental si se straduieste sa faca cel mai bun parinte din orice mama si tata , oferindu-le copiilor cel mai bun start in viata.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii