Cauta:
in

Mirano

Categorii: Magazine accesorii, Magazine genti si posete
Adresa: B-dul Metalurgiei, Nr. 12-18, Bucuresti, Aparatorii Patriei, Sector 4
Web: http://mirano.ro/

Descriere

nfiintat in Bucuresti inca din 1991 , Mirano International s-a straduit sa castige pozitia de lider in mai multe segmente de piata , a reusit sa-si asume pozitia de lider in Romania prin angajamentul fata de clienti sai, oferind o gama larga de produse si o varietate de servicii. Are doua principale linii de investii COMERCIAL & IMOBILIARE.

MIRANO grup si-a lansat propriul brand MIRANO® la nivel national in prima faza din strategia de a construi un brand international,beneficiind de bunele relatii consolidate in reteaua de distributie din toata Romania; acest brand si-a gasit calea catre succes fiind prezent in cele mai importante centre comerciale din Romania. Astazi Mirano® este absolut cel mai bine vandut brand din Romania avand cea mai mare cota de piata in acest domeniu.

Dupa succesul din Romania, Mirano a inceput o noua aventura peste granita, in Bulgaria.Inarmati cu incredere, planuim sa incepem o noua poveste de succes. Deja am inaugurat primul magazin in cel mai important centru comercial din Sofia, Paradise Center.Acesta este doar primul pas dintr-o lunga calatorie ce ne asteapta, si pe care o vom parcurge in aceiasi maniera, dupa aceleasi principii.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii