Cauta:
in

Mandala Club

Categorii: Restaurante vegetariene
Adresa: Str. Paleologu nr.20 (zona Mantuleasa), Bucuresti, Sector 2
Telefon: 0732.026.279
Web: http://www.mandalaclub.ro

Descriere

Mandala Club este un spatiu deosebit de tot ce ai intalnit pana acum… Un loc in care speram din toată inima sa te simti ca acasa!

Mandala Club nu este un Restaurant clasic… nici Bistro… si nici Bar…
Este o oaza de spiritualitate in mijlocul Bucurestiului suprapopulat… Aici poti servi masa (retete simple si exotice preparate pe loc, cu ingrediente proaspete), poti citi sau cumpara o carte, poti pleca acasa cu un cristal din micul nostru magazin de la intrare, poti participa la un curs interesant si folositor, poti lua parte la diverse intalniri in cadrul clubului sau poti veni cu noi in tabere cu tematica spirituala (mereu alta), la munte sau la mare, in Romania sau pe alte meleaguri.

Clubul Mandala este un mod de viata…
Nu trebuie sa fii vegetarian ca sa iti placa la noi, e suficient sa iti doresti sa te „hranesti” cat mai sanatos si echilibrat.

Iar la Clubul Mandala vei gasi:
Hrana pentru trup
Prin meniul nostru, pledam pentru mancarea cat mai naturala si sanatoasa posibil pentru timpurile noastre…
Hrana pentru Suflet
Prin cartile care se pot citi si cumpara de la club, ne dorim ca oamenii sa inceapa sa se deschida mai mult sufleteste, sa fie ei insisi, sa comunice si poate… sa-si vindece sufletul prin meditatie, relaxare si povestiri divin inspirate…
Hrana pentru Spirit
Prin cursurile de la club si iesirile in natura pe care le organizam din cand in cand, incercam impreuna sa evadam catre noi insine…

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii