Cauta:
in

Magazinul Amadeus Art

Categorii: Magazine de antichitati
Adresa: Str. Edgar Quinet Nr 3, Bucuresti, Centrul vechi, Universitate, Sector 5, Centru, Sector 3, Sector 1
Telefon: : +40 213.151.083
Web: http://www.antichitati.ro/

Descriere

Magazinul de antichitati este situat in centrul Bucurestiului, langa Hotel Capsa, intr-o zona veche, care completeaza un cadru cat mai real al anticului. Interiorul galeriei de arta prezinta tablouri semnate de maestri ai picturii romanesti, statuete, icoane vechi care evidentiaza credinta eterna a muritorilor, diverse obiecte apartinand secolelor trecute. Toate acestea au menirea de a invia vremurile stise, de a readuce rafinamentul si eleganta anilor apusi, de a educa prin cultura si traditie.

Ma bucur ca am putut face publica experienta pe care am trait-o si minunatele sentimente descoperite odata cu trecerea intr-o lume apusa, dar totodata trezita la viata.

Pareri (2)

  • Dana Motora / Duminica, 27 Octombrie 2013, ora 16:23

    Imi plac lucrurile antice. Am si eu de vanzare de la bunicii mei 1(una) buc.oglinda veche/frantuzeasca in lemn de mahon cu masuta si scrin german cu sculptura care necesita reconditionare si monezi vechi. Daca puteti sa ma ajutati prin intermedierea vanzarii ma puteti contacta la nr, de tel.0743132268. Va multumesc anticipat.

  • toni / Marti, 24 Iunie 2014, ora 11:35

    buna ziua.locuiesc in italia de 20 de ani .aprox. de 1 an ma ocup de antichitati,pe care le cumpar din italia.am vandut mobilier si tablouri si in bucuresti.am birou si depozit in torino .poate putem colabora.va multumesc buna ziua

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii