Cauta:
in

M Style Dance Studio

Categorii: Cursuri de dans
Adresa: str. Marasesti, nr. 27 A, Suceava
Telefon: 0741.798.574
Web: http://mstyledance.ro

Descriere

Scoala de dans M Style se adreseaza atat copiilor cat si adultilor si are ca scop în desfășurarea cursurilor de dans însușirea mișcărilor de bază din Dansurile Sportive (dansurile Latino Americane si Standard) și StreetDance, printr-o metodă atractivă, plăcută și ușoară de învățat.

Cursuri Copii - Dans Sportiv
Cursurile de dans sportiv se adresează copiilor care au o vârstă minima de 6 ani. Aceste cursuri vor fi grupate pe mai multe categorii, în funcţie de vârstă şi nivel: începători, intermediari, avansaţi, performanţă. Dansuri latino-americane: cha-cha-cha, samba, rumba, jive, passo doble. Dansuri standard: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox.

Cursuri Copii - Streetdance, Dans Modern, Show Dance
Aceste cursuri se adresează copiilor care au o vârstă minimă de 9 ani. Ele vor fi grupate pe mai multe categorii, în funcţie de nivel: începători, intermediari, avansaţi. Se vor practica ca stiluri de dans: pop dance, hip-hop, studio dance.

Cursuri Adulti - Social Dance, Tango Argentinian, Fitness Functional
Aceste grupe sunt strict pentru adulţi, deci pentru persoanele care au cel puţin 18 ani. Ele sunt grupe deschise, însă se pot face şi grupe închise, la care sa participe doar colegii din cadrul unei firme. Sunt special gândite pentru cei ce au un program de serviciu de cel putin patru ore pe zi.
La acest cursul de Social Dance se învaţă mai multe stiluri de dans. Este un mix de dansuri printre care: salsa, merengue, bachata, tango argentinian, samba, cha-cha-cha, rumba, jive, vals si quick step. Caracterul predării este unul social! La grupele de începători, se pune accent pe divertisment, nu pe competiţie! Adica: ne pregătim pentru nuntă, discoteci, petreceri, fun şi nu pentru concurs (diplome, cupe, campioni şi campioane, nervi, stres). Antrenamentul va fi adaptat nivelului fiecărei grupe, iar abordarea va pune accent pe creativitate şi mai puţin pe tehnică. Dar pentru a ajunge la creativitate fiecare cursant trebuie să înveţe cum să stăpânească paşii şi poziţia corpului.

Dansul mirilor (ore particulare)
Mai ai câteva zile sau săptămâni până la nunta ta şi ştii că trebuie să faci ceva ca să înveţi să dansezi vals vienez sau valsul mirilor? Îţi doreşti să nu te faci de râs la propria nuntă şi să dansezi fără să ai sau să dai bătăi de cap? Soluţia este un profesor de dans numai pentru voi doi. Profesionalismul nostru este suficient pentru ca să fiţi încântaţi, aplaudaţi şi admiraţi.

Cursuri speciale
Credem că fiecare companie îşi doreşte angajaţii mai relaxati, mai eficienţi şi care să lucreze mai bine. Cursurile de dans sunt o alternativă importantă în procesul de motivare, consolidare (teambuilding) sau menţinere a angajaţiilor. Ele pot fi sub forma de abonamente cu durata variabila, fiind desfaşurate la sediul nostru sau al dumneavoastră. De ales putem alege împreună dansurile, în concordanţă cu domeniul de activitate al companiei dumneavoastră şi profilul general al angajaţiilor: salsa, merengue, rock’n'roll, cha-cha-cha, rumba, bachata, vals lent , vals vienez sau poate chiar tango european sau argentinian.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii