Cauta:
in

Levi’s

Categorii: Haine dama, Haine barbatesti
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1

Descriere

Cultura Levi’s se bazează pe valori puternice, creativitate și muncă. Practicile inovatoare, fiabile și moderne sunt nu doar modalitatea în care realizăm blugii și celelalte produse ale noastre, ci reprezintă principiul pe care îl apreciem în întreaga noastră activitate.

Iară principalele valori ale culturii Levi’s:

Inovația se află la baza a tot ceea ce facem. De la inventarea primei perechi de blugi din lume, până la implementarea de tehnici de proiectare de ultimă generație și la dezvoltarea de noi metode de lucru, îi încurajăm pe talentații noștri angajați - și pe oricine poartă o pereche de blugi produsă de noi - să aibă vise înalte, să muncească mult și să crească.

La Levi’s dorim să progresăm și să fim în permanență în mișcare. Ne mândrim cu faptul că am integrat fabricile noastre înainte ca legea să impună acest lucru, și continuăm să fim implicați în comunități ori de câte ori putem, de la implementarea educației HIV/SIDA pentru angajați, la promovarea egalității pentru fete și femei, și până la susținerea comunităților din toate colțurile lumii în care trăim și lucrăm.

Fundația Red Tab, inițial o industrie, a fost creată de un angajat Levi’s. pentru a consolida siguranța financiară a angajaților companiei, precum și a pensionarilor și familiilor acestora.

Încă din 1873, blugii noștri au reprezentat o inspirație - un simbol - de curaj, de explorare neînfricată și originalitate susținută. Suntem mândri că hainele noastre au fost purtate de generații întregi de oameni, conducători, gânditori și oameni de acțiune. La Levi’s, suntem călăuziți de valorile noastre: empatie, originalitate, integritate și curaj. Având în minte aceste valori, ne străduim în permanență să construim o cultură care oferă la fel de multă inspirație ca și oamenii care poartă blugii noștri.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii