Cauta:
in

Ladies Wellness Club

Categorii: Cluburi sportive
Adresa: Str. Nerva Traian 12, Sector 3, Bucharest, Romania, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 0733.829.329
Web: http://www.ladieswellness.ro/

Descriere

Ladies Wellness Club este primul club din Bucuresti cu dotare completa pentru o varietate de activitati sportive gandite numai pentru nevoile unei femei: Fitness, Aerobic, Spinning, Wellness.

Amplasat intr-o zona foarte centrala, usor accesibila, la 5 minute de statia de metrou Timpuri Noi si doar o statie de tramvai de la intersectia Octavian Goga cu Nerva Traian, Ladies Wellness este locul potrivit unde vei gasi o atmosfera calda, prietenoasa si plina de energie!

Filosofia noastra este bazata pe acesta definitie, sanatatea si buna ta dispozitie fiind misiunea noastra de zi cu zi! Enjoy Life!

Un concept inedit creat pentru Tine, femeia care isi doreste sa se se simta mai bine, mai frumoasa, mai sanatoasa!

O viata mai frumoasa incepe alaturi de noi! Am creat mediul perfect in care tu sa te simti bine. Ne dedicam trup si suflet pentru ca tu sa iti atingi obiectivele, sa iti imbunatatesti forma fizica si morala si sa o mentii alaturi de noi!

Cum facem asta? Punem la dispozitia ta atat o dotare completa: sala de fitness cu aparatura de ultima generatie, studio de Spinning, studio de aerobic, cat si programe personalizate de nutritie si planuri de antrenament potrivit tie.

O intreaga echipa are grija de tine, te asculta si te monitorizeaza indeaproape astfel incat tu sa iti atingi obiectvele fara sa simti efortul ci doar placerea de a reveni la noi!

FACILITATI:

- O sala de fitness cu aparate de ultima generatie, Star Trac
- Studio de aerobic dotat si accesorizat complet pentru atingerea tutoror obiectivelor
- Studio de Spinning : facilitate oficiala de la Star Trac
- Xbody - cea mai noua tehnologie in materie de fitness si remodelare corporala

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii